Locatie bijSTOX Roermond
Proef | Ervaar | Beleef

Samenwerking

deKas is een bijzondere samenwerking  om u, als consument persoonlijk kennis te laten maken met seizoensgroente en -fruit. 

Frankort & Koning Group - Venlo 

Frankort en Koning is een internationale organisatie die wereldwijd handelt in groente en fruit. Al ruim 30 jaar streven ze ernaar om de beste partner te zijn voor klanten en leveranciers. Ze onderscheiden zich door gebruik te maken van de modernste IT oplossingen om hun partners optimaal te kunnen bedienen. Naast Nederlands product bieden ze ook groenten en fruit uit andere delen van de wereld aan. De kernwaarden zijn : energiek, betrouwbaar, onafhankelijk met passie en lef. 

www.frankort.nl


bijSTOX - Roermond

Het hele jaar door plezier beleven in je huis, tuin en met je dier? Met het huis-, tuin- en dierassortiment van bijSTOX haal je het woongenot van binnen naar buiten en andersom. Zij hebben alles in huis om van jouw huis en tuin een sfeervol stekje te maken, waar het hele gezin en je huisdieren van kunnen genieten! Laat je inspireren door het veelzijdige aanbod en bezoek een van de winkels in Heerlen, Roermond of Venlo. deKas is gevestigd bijSTOX Roermond.

www.bijstox.nl

  • BijSTOX Roermond
    BijSTOX Roermond